Pizzeria-Restaurant "PEPE"

Chisinau - Moldova

 Pizzeria italiană „Pizza-Risto-Pub Pepe" din Chisinau (Moldova), este un inovator concept de restaurant. Motto-ul localului e: „Mănâncă. Bea. Fii fericit".
Aproape zilnic, în „Pepe" va cânta muzică live – un pian și voce. Apropo, și orarul de lucru al „Pizza-Risto-Pub Pepe" este neobișnuit pentru cafenelele și restaurantele noastre: de luni până joi- 7.30-23.00; vineri și sâmbătă – 24 de ore; duminică – 11.00-23.00. Este un program caracteristic orașului Napoli, căci de vineri și până în seara de duminică (în ajunul zilei de muncă) Napoli, practic, nu doarme. Nu este de mirare faptul că în „Pepe" se spune că: „Atinge gustul și stilul italian", deoarece aici nu doar mâncarea e gătită în stil italian, ci și modul de viață este unul italienesc.
 

Restaurant CHEZ MICHEL

CHISINAU - MOLDOVA

Restaurant Belge - Specialite Moules - Frites 
 

Banulescu Bodoni, 37/1

Chisinau

+373 601 45 553

https://www.facebook.com/chez.michel.moldova/

Sfatul Țării,18

Chisinau


+373 22 234 510

www.alfr.md

L’Alliance Française de Moldavie a été créée en 1992. Association de droit local, agréée par la Fondation Alliance Française, elle s’est vue confier le rôle d’opérateur de la coopération culturelle et linguistique de l’Ambassade de France. Elle est un acteur et un partenaire majeur du dispositif français de coopération en Moldavie, et entretient des relations étroites avec l’Ambassade. Son conseil d’administration est composé de personnalités de la vie culturelle, universitaire, ou économique. 

Please reload

© 2021 par Luc J.G. von FRANCOIS - Institutia Privata CECSEF- B